tiedätkö 10 suosituinta koirarotua?

Monet ihmiset haluavat toivottaa tervetulleeksi nelijalkaisen ystävän kotiinsa. Ja tässä adoptiomenettelyssä koirarodun valinta voi muuttaa kaiken jokaisen toiveiden, elämäntapojen ja joskus jopa budjetin mukaan. Mutta jotkut rodut erottuvat edelleen suosion suhteen muista. Katsotaan mitkä!

Ranskan alkuperäkirja (LOF) päivittää joka vuosi rekistereihinsä olevien merkintöjen määrää. Mitä saada yleiskatsaus Ranskan suosituimmista koiraroduista!

1. Australianpaimenkoira

Mikä voisi olla normaalimpaa tälle koiralle Ranskasta ! Toisin kuin sen nimi antaa ymmärtää, Australianpaimenkoira ei ole kotoisin Australiasta, vaan Baskimaalta. Hän oli lammaskoira pitkään ennen kuin hänestä tuli lemmikki.

australianpaimenkoira
Krediitit: iStock

2. Belgian malinois

Vaikka ilmoittautuneiden määrä on hieman laskenut, Belgianpaimenkoira malinois pysyy palkintokorokkeella ilman vaikeuksia. Heidän maineensa mmälykkyyttä ja sosiaalisuutta on siksi melko kunnioitettu tästä toisesta sijasta.

belgialainen paimenkoira
Tekijät: iStock / K_Thalhofer

3. Le Staffordshiren bullterrieri

Kaukana ovat ajat, jolloin tämä englantilaista alkuperää oleva koira kärsi taistelukoiran maineestaan! Hänen hellä, energinen ja tasapainoinen luonne on epäilemättä voittanut ranskalaisten sydämet.

staffordshiren bullterrieri
Tekijät: PxHere

4. Le Golden Retriever

Kultaista noutajaa on mahdotonta ohittaa, sillä se jatkaa etenemistä luokituksessa. Hänen pelaajahahmo selittää, miksi se on erittäin suosittu perheiden keskuudessa!

chien kultainennoutaja
Tekijät: Takeapic/Pixabay

5. Saksanpaimenkoira

Kuten nimestä voi päätellä, saksanpaimenkoiraa on käytetty Saksassa pitkään pitää laumoja ennen kuin monet kodit adoptoivat sen. Hänen taitavansa on voimavara, joka aina viettelee!

saksanpaimenkoira lumi
Saksanpaimenkoira. Krediitit: Pxhere

6. Amerikanstaffordshiren terrieri

Tunnetaan usein paremmin lempinimelläamstaff, se muistuttaa Staffordshiren bullterrieriä, joka tavoittelee kolmatta sijaa palkintokorokkeella. Hän on myös lempinimi ”Nanny Dog” suojelevan luonteensa vuoksi.

amerikkalainen staffordshiren terrieri amstaff
Tekijät: Pixabay /4 924 546

7. Labrador

Tämä Iso-Britanniasta kotoisin oleva koira on arvostettu sen eri ominaisuuksista. Labrador on leikkisä, älykäs, mutta myös helppo kouluttaa. Mikä oikeuttaa sen läsnäolon tässä sijoituksessa.

koira musta labrador lumi talvi kylmä
Krediitit: iStock

8. Ranskanbulldoggi

Tämän entisen vahtikoiran hyvä luonne tekee hänestä ihanteellisen nelijalkaisen seuralaisen. Ranskanbulldogilla on myös a rauhallinen puoli ja melkein laiska, mikä tarkoittaa, että hän sietää asuntoa hyvin.

koiran valjaat
Krediitit: iStock

9. Cavalier King Charles

Tämä 1800-luvun alussa luotu rotu koki välittömästi häikäisevän menestyksen. Erittäin hellä ja seurallinen Cavalier King Charlesilla on liimapuoli, joka tekee hänestä a erittäin uskollinen koira.

chien cavalier king charles
Tekijät: Mario Simoes/Flickr

10. Chihuahua

Maailman pienin koira on Meksikosta ja on edelleen viime vuosien suosikki. Chihuahuan huono luonne unohtuu nopeasti hänen älykkyytensä ja leikkisän puolensa ansiosta!

chihuahua koira
Laajuus: workerin/Pixabay

Pidät myös:

7 parasta koirarotua, jotka näyttävät eniten susilta

Tunnistavatko saman rodun koirat toisensa?

Valitse koirarotu astrologisen merkkisi perusteella

viljalla vai ilman?

Miksi koirani nukkuu aina kanssani?