Opi puhumaan koira: 6 koiran asennetta on tulkittu

Ei ole aina helppoa ymmärtää, mitä koirat haluavat kertoa meille. Meillä ei ole samaa kieltä, se on varmaa. Mutta olennainen on mahdollista ymmärtää purkamalla heidän yleisimmät asenteet. Suosittelemme, että opit puhumaan koiran kieltä oppimalla kuusi käyttäytymistä, joita he omaksuvat päivittäin. Suhteesi koiraasi tulee vain paremmaksi.

1. Hän katsoo sinua suoraan silmiin

Kun koirasi katsoo sinua silmiin, katso häntä huolellisesti. Jos tunnet jännitystä hänen kehossaan, se tarkoittaa sitähän yrittää provosoida sinua ja että hän voi omaksua aggressiivisen asenteen milloin tahansa.

Toisaalta, jos hän on täysin rento, hän luultavasti yrittää ymmärtää mitä kerrot hänelle tai miltä sinusta tuntuu. Hän on tarkkaavainen ja kuuntelee. Tässä tapauksessa monilla koirilla on refleksi kallistaa päätään sivulle.

2. Hän nuhtelee sinua kevyesti

Tämä koirasi luonnollinen käyttäytyminen antaa hänelle mahdollisuuden kommunikoida kanssasi. Hän haluaa näyttää sen sinullehän on vierelläsi ja hän tarvitsee sinua. Hän saattaa etsiä hyväilyä tai vähän huomiota, kuten katsetta, rauhoitellakseen sinua ja tunteakseen olonsa rauhoittuneeksi. Se voi myös olla kutsu pelata.

3. Hän nuolee tai pureskelee ilmaa

Tämä reaktio voi tuntua oudolta, mutta sen avulla koira voi varoittaa muukalaista tai toista lähestyvää koiraa siitä hänen tarkoituksensa ovat rauhalliset. Tyhjyydessä nuoleminen on siksi yksi tapa nostaa valkoinen lippu.

Mutta se voi olla myös a merkki stressistä. Joten jos koirasi alkaa nuolla kyljyksiä tai haukottelee esimerkiksi koulutusjakson tai kävelyn aikana, hän tuntee olonsa ahdistuneeksi.

nälkäinen koira
Tekijät: DinsmorePhoto / iStock

4. Hän makaa selällään

merkki lähetys Selällään makaaminen tarkoittaa, että koirasi on ymmärtänyt, että olet isäntä ja että hän hyväksyy täysin auktoriteettisi. Hän voi myös saada tämän reaktion, kun toinen koira lähestyy. Tämä hallitseva asenne mahdollistaa senvälttää konflikteja.

5. Hän rullaa kyljynsä

Jos sinulla on sellainen vaikutelma koirasi hymyilee sinullehän haluaa näyttää sinulle ystävyytensä ja kiintymyksensä.

Verrattuna, jos hän näyttää sinulle hampaansa, hän on aggressiivisessa asennossa. Jos koirasi on koulutettu asianmukaisesti, hänen ei pitäisi koskaan, koskaan omaksua tällaista asennetta isäntänsä kohtaan. Siksi on tarpeen toimia nopeasti sen uudelleen muotoilemiseksi.

6. Hän kohottaa tassuaan

On useita syitä, jotka voivat selittää, miksi koira nostaa tassuaan. Joko hänellä on nälkä ja hän haluaa sinun antavan hänelle ruokaa tai hän haluaa halauksen.

Se on myös a tyypillinen metsästyskoirien asenne. Tämä tarkoittaa, että koirasi yrittää keskittyä lähellä olevaan meluun tai liikkeeseen tunnistaakseen sen. Jos hän pitää sitä vaarana, hän miettii, pitäisikö hänen kääntyä takaisin vai ei, ja pitää sitten tassunsa ylhäällä pohdiskelun ajan.

Kuinka opettaa koirasi uimaan: Noudata 3 vaihetta

15 parasta harmaata koirarotua