Miksi koirani nukkuu aina kanssani?

Tämä kysymys on aina jakanut koiranomistajat: pitäisikö meidän suostua vai olla antamatta koiramme nukkua sängyssä? Jotkut vastustavat sitä jyrkästi, kun toiset eivät voi kuvitella viettävänsä öitään muuten kuin turkkipalloonsa liimautuneena. Se, että haluamme nukkua koiramme kanssa, ymmärrämme helposti syyt, mutta miksi koiramme nukkuu mieluummin meidän sängyssämme kuin korissaan?

1. Hän ei kestä yksinäisyyttä

Koira ei kestä jäämistä yksin, varsinkaan yöllä, useista syistä. Tuo on se on jo hylätty ja pelkää ennen kaikkea, että se tapahtuu uudestaan. Joko hän on luonteeltaan pelokas ja pieninkin melu pelottaa häntä. Tuo on hän ylläpitää isäntänsä kanssa liian läheistä suhdetta enkä kestä hänen poissaoloaan. Siksi hän mieluummin makaa sinun kanssasi tunteakseen lohduttavan läsnäolosi.

2. Hän määrää valta-asemansa

Vaikka se ei olisi ainoa syy, joka pakottaa koirasi nukkumaan kanssasi, on mahdollista, että kyykkyssä sängylläsi tai joskus jopa tyynylläsi, hän yrittää näyttää sinulle olevansa lauman todellinen johtaja.

mestari koira
Tekijät: WebSubstance / iStock

Todellakin, laumassa alfauros nukkuu aina korkeimmilla paikoilla. Tämä selitys toimii kuitenkin vain, jos koirasi on jo hallitseva sukupuoli.

3. Hän etsii lohtua

Se on typerää, mutta jos piski tykkää nukkua sängyssäsi, se voi johtua yksinkertaisesti siitä, että hän arvostaa mukavuutta. Todellakin, patja on pehmeä, lakanat silkkiset, kehosi tuo lämpöä… Lyhyesti kaikki tehdään, jotta koirasi voi hyvin !

Vaikka rakastaisitkin, että koirasi liittyy luoksesi joka ilta viettämään yötä vierelläsi, tiedä silti, että ne, joiden mielestä se ei ole kovin hygieeninen eivät ole täysin väärässä. Itse asiassa koirat kävellessään poimivat tahattomasti monia loiset.

The ulkoiset loiset, kuten kirput ja punkit, tarttuvat turkkiinsa ja munivat sitten munansa kotisi jokaiseen nurkkaan. Mitä tulee sisäiset loisetmitä ovat suolistomatot, jotkut voivat tarttua ihmisiin… Sinua on ainakin varoitettu!

Piditkö tästä artikkelista? Pidät myös:

tiedätkö 10 suosituinta koirarotua?

5 suosituinta tekniikkaa