Koirani on aina nälkäinen: 6 syytä miksi

Käyttääkö koirasi aikansa kerjääen ruokaa, etsiessään pienintä murua maassa, ikään kuin hän ei olisi syönyt kolmeen päivään? Hän nielee kaikenlaista ruokaa yhdellä kertaa, ikään kuin hän kilpailisi siitä, kuka syö nopeimmin? Alatko edes miettiä, annatko hänelle tarpeeksi syötävää? Tämä artikkeli on tehty sinua varten!

1. Hän on saalistaja

Luonnossa koira on saalistaja, joka syödä selviytyäkseen. Siten, kun se näkee saaliin, mahdollisen ravinnonlähteen, se heittäytyy sen päälle ja syö se ennätysajassa jotta toinen eläin ei varasta sitä. Lisäksi hän ei voi taata, että hän pystyisi syömään seuraavana päivänä, ja siksi hän tekee mahdollisimman paljon varantoja.

Jos hän metsästää laumassa, se on hallitseva uros, jolla on kauha saalista ja joka antaa alaistensa taistella jäänteistä. Kaikissa tapauksissa koiraa ei ole ohjelmoitu nauttimaan ruoastavaan nielemään sitä.

2. Hänen makuhermojaan eivät ole kovin kehittyneet.

Syökö koirasi mitään ja kaikkea ja alat jopa ihmetellä, onko hänellä makuaistia? Älä huoli, kyllä, mutta se on vähemmän kehittynyt kuin meillä koska se erottaa vain makean ja suolaisen sekä katkeran ja hapan.

Näin ollen hajuaistinsa ohjaamana hän liikkuu helpommin kohti asioita, jotka tuntuvat meistä vastenmielisiltä kuten ulosteet tai jopa oksennus, jonka hän voi syödä ilman ongelmia.

3. Sinulla on tapana ruokkia häntä

Koirasta ei tule sattumalta ahneutta. Tämä käytös on usein johtuu mestarin asenteesta. Todellakin, jos olet aterioiden tai ruoanlaiton aikana tottunut antamaan koirallesi ruokaa ilman näkyvää syytä, älä ihmettele, että hän on niin ahmattimainen. Eikä se, että hän tulee kerjäämään ruokaa vieraille, kun olet pöydässä.

koiran ruokinta
Krediitit: damedeeso / iStock

4. Häneltä puuttuu liikuntaa

Koira, joka ei liiku tarpeeksi joka päivä, on vaarassarakentaa jännitystä et kehittää ahdistusta. Siten hän keskittää huomionsa tiettyyn elementtiin. Ja se on usein ruokaa, jota hän ei epäröi varastaa pienimmässäkään tilaisuudessa.

5. Hän on aliravittu

Koira tarvitsee laadukasta ravintoa, jonka annokset ovat sen fyysisen aktiivisuuden mukaisia. Siksi on erittäin suositeltavaa olla ostamatta koiraasi ensimmäisen hintaiset kroketit. Itse asiassa nämä eivät yleensä tarjoa kaikkia ravintoaineita, joita se tarvitsee ollakseen terveellinen.

Muuten, paljon urheilevalla koiralla tulisi olla suurempi ruoka-annos kuin koira, joka viettää päivänsä sohvalla laiskotellen. Lopuksi päivittäinen ruokamäärä, jonka annat hänelle riippuu hänen iästään. Tämä määrä on ilmoitettu kaikissa pakkauksissa ja laatikoissa.

6. Hän on sairas

Lopuksi, viimeinen mahdollisuus koskee koirasi terveyttä. Itse asiassa, jos hänellä on edelleen nälkä, hän voi itse asiassa kärsiä sairaudesta kuten diabetes, suolistosyöpä, kilpirauhasen liikatoiminta tai ruoansulatusongelmat, jotka lisäävät hänen ruokahalua. Jos sinulla on epäilyksiä, mene välittömästi eläinlääkäriin.

Piditkö tästä artikkelista? Pidät myös:

  • 10 ruokaa, joita ei pidä antaa kissoille ja koirille

  • Kotitekoinen koiranruoka: 5 ruokaa joka päivä

  • Koira, jolla on herkkä vatsa: 5 vinkkiä sen hyvään ruokkimiseen!

Artikkeli Koirani on aina nälkäinen: 6 syytä, miksi ilmestyi ensimmäisenä Animalaxyssa.

6 syytä miksi

Kuinka auttaa koiraasi selviytymään yksinäisyydestä: 6 vinkkiä