8 vinkkiä vihdoin nukahtamiseen

Pennulle ensimmäiset yöt uudessa kodissa ovat usein erittäin vaikeita. Ensimmäistä kertaa äidistään ja sisaruksistaan ​​erotettuna hän joutuu yhtäkkiä tuntemattomaan ympäristöön, mikä on hänelle suuri tuskan lähde. Siksi ei ole mahdotonta, että hän hämmentyneenä ja peloissaan huutaa valitettavasti, jotka eivät ole muuta kuin avunhuutoja. Älä panikoi, seuraamalla näitä vinkkejä kirjaimellisesti, sinun pitäisi pian päästä takaisin uneen!

1. Ohita se

Kyllä, se saattaa kuulostaa hieman barbaarilta ja julmalta, mutta se on ainoa ratkaisu. Jos pieni karvapallosi alkaa itkeä sen jälkeen, kun olet juuri sammuttanut valon, ennen kaikkea älä kiirehdi häntä kohti rauhoittamaan häntä. Jos annat hänen itkeä, kunnes hän nukahtaa, se voi satuttaa sydäntäsi ja saada sinut tuntemaan syyllisyyttä, mutta tiedä, että se on hänen omaksi hyväkseen. Hänen äitinsä olisi tehnyt täsmälleen samoin.

Jos annat periksi ja lohdutat häntä tai moittelet häntä, hän luulee, että itkeminen tai haukkuminen on sitä tapa saada huomiosi ja se alkaa taas. Joten otamme sen itsellemme ja sanomme itsellemme, että nyt on vain huono aika! Ja jos tämä on todella sietämätöntä, tiedä, että niitä on melua vaimentavat kuulokkeet

2. Väsynyt häntä päivän aikana

Päivästä väsyneellä koiranpennulla on paljon vähemmän vaikeuksia nukahtaa yöllä. Joten älä epäröi pidentää kävelyjen kestoaleikkihetkiä tai koulutustilaisuuksia.

3. Valmista sänky, jossa hän tuntee olonsa turvalliseksi

Jos haluat koiranpennun nukkuvan makuuhuoneessasi, se on sinun oikeutesi. Muista kuitenkin, että on suositeltavaa laittaa hänet nukkumaan toiseen huoneeseenluo automaattisesti hierarkkisen suhteen hänen kanssaan. Joka tapauksessa koiranpentu tarvitsee a mukavat vuodevaatteet, jotka ovat suojassa kylmältä, kuumuudelta ja vedolta.

Koiran leikkikehä tai häkki voi auttaa pentua tuntemaan olonsa turvalliseksi muutaman ensimmäisen yön uudessa kodissaan. Todellakin, koiravauvoilla on pelko laajoista avoimista tiloista ja nukkuvat mieluummin viihtyisässä pienessä pesässä.

koiran kori
Laajuus: humonia / iStock

4. Pysy rauhallisena

Sääntö numero 1 pennun kanssa on pysyä rauhallisena kaikissa olosuhteissa. Yö on aikaa, jolloin hermomme joutuvat koetukselle meitä valtaavan väsymyksen vuoksi, mutta on tärkeää pysy hallinnassa. Sen lisäksi, että suuttuminen väsyttää sinua, pentu voi stressata entisestään ja itkeä entistä enemmän.

5. Jätä hänelle aina pieni kulho raikasta vettä

Koiranpentu on usein janoinen yöllä. Vaikka on suositeltavaa poistaa hänen vesikulhonsa illalla ennen nukkumaanmenoa välttää pieniä yötapahtumia, suosittelemme silti jättämään hänelle vähän vettä (ei täyttä kulhoa). Jos hän siis herää, koska hänellä on jano, hän voi juoda pienen määrän vettä, jotta hän voi odota aamuun joutumatta pissailemaan liikaa.

6. Käytä lämpötekniikkaa

Erityisen tehokas tekniikka pentujen rauhoittamiseen on a hieman lämmin sienisamanlainen ele kuin hänen äitinsä teki kielellään.

pentu
Tekijät: Pexels/Pixabay

Samoin voit sijoittaa a kuumavesipullo peittoon käärittynä sängyssään toistaakseen äitinsä ja veljiensä ja sisarensa lämpöä.

7. Leiki hajuilla

Rauhoittaaksesi pentuasi yöllä voit myös sijoittaa a vaate, joka on kyllästetty hajullasi tai sen ensimmäisen elämänpaikan hajulla. Joka tapauksessa muista, että hajut ovat ensiarvoisen tärkeitä koiralle, jonka hajuaisti on 10 000 kertaa herkempi kuin meidän.

8. Maaginen herääminen

Viimeinen vinkki on asentaa kellon huoneessa, jossa koiranpentu nukkuu, tai jopa asettaa pienen mekaanisen herätyskellon sänkyyn. Neulojen tuottama ”tikittäminen” muistuttaa koiranpentua äitinsä sydämen äänijoka rauhoittaa hänet.

15 virhettä, jotka ehdottomasti vältettävä!

Miksi koirani tuijottaa minua?