8 ihanteellista koirarotua kissan ystäville

Oletko ehdoton kissanrakastaja, mutta aiotteko adoptoida koiran? Tiedä, että on olemassa koiraroduja, joilla on samat ominaisuudet kuin kissoilla: itsenäisyys, puhtaus, harkintakyky… Tässä niitä!

1. Le Shiba Inu

Shiba Inu on pieni koira Japanista ja jonka temperamentti on monelta osin samanlainen kuin kissalla. Todellakin se on riippumaton, pelaaja, itsepäinen, hän ei tottele helpostiedelleen pitkälle kehittynyt metsästysvaisto ja erityisesti, hän tykkää pestä itseään joka päivä.

of yhtä pelottava luonnese on kuitenkin hyvin uskollinen, rohkea et suojaava. Mutta hän ei luota keneenkään. Lopuksi tällä koiralla on a poikkeuksellinen älykkyys. Hänen koulutuksensa on siksi perustuttava kunnioitukseen ja johdonmukaisuuteen, koska Shiba Inu ei vastaa käskyihin, joita hän pitää tyhminä ja hyödyttöminä.

chien shiba inu
Krediitit: iStock

2. Le Whippet

Whippet on a hienokarvainen vinttikoira joka sopii erinomaisesti kerrostaloasumiseen. Edellyttäen tietysti, että hän voi omistautua intohimolleen, ainakin kilpa-ajoon tunti päivässä. Varustettu a vahva metsästysvaistohänellä on tapana juosta pienten eläinten perässä.

Mutta kun sen harjoitustarpeet täyttyvät, se on koira tykkää laiskotella sohvalla isäntäni kanssa. Seurallinen, hellä, järkevää, rauhoittaa, Whippet on erityisen helppokäyttöinen. Varsinkin sen jälkeenhän ei koskaan hauku !

vinttikoira whippet-koira
Krediitit: iStock

3. Perhonen

L’Mannermainen leluspanieli Papillon on pieni koira, jolla on suuret korvat ja joka on luonteeltaan yhtä kissamainen kuin koirallinen. Itse asiassa se ei ole vain älykäsja jopa ovela, hellä, hienotunteinen et pehmeämutta lisäksi hän on luonnollinen seurallinen, iloinen et ilkikurinen.

Tunnettu siitä rakkaus lapsiin, hän on myös väsymätön leikkikaveri. Tällä erittäin rakkaudella koiralla on erikoisuus sopeutua kaikkiin tilanteisiin. Hän voi siis asua niin kaupungissa kuin maaseudullakin, kunhan isäntänsä antaa hänelle riittävästi huomiota.

Papillon mannermainen leluspanieli koira
Krediitit: iStock

4. Cavalier King Charles

Pidetään maailman suloisin koira, Cavalier King Charles on oikea kerma. Ja hyvästä syystä, se on tarjous, rauhoittaa, saldo, onnellinen elää, hellä, seurallinen ja syvästi kiintynyt herraansa. Lyhyesti sanottuna hänellä on kaikki ne ominaisuudet, joista lemmikissä voi haaveilla!

Lisäksi tämä koira on todellinen emotionaalinen sieni. Siten, jos hänen isäntänsä on surullinen, hän tuntee sen välittömästi. Hänen empatia jopa antaa sille uskomattoman erikoisuuden: hän osaa rauhoittua välittömästi jos hän ymmärtää, että hänen isäntänsä tarvitsee rauhaa.

koira cavalier king charles nukkuva halaus
Krediitit: iStock

5. Basenji

The Basenji on kuuluisa olemisestaan erityisen hiljainen koirarotu. Itse asiassa hän ei koskaan hauku ja on rauhallinen ja huomaamaton luonne. Riippumaton, ujo et vaikea kouluttaasillä on myös erikoisuus tehdä wc joka päivä, kuin kissa. Lisäksi, siinä ei ole koiran hajua ominaisuus, se näyttää jopa siltä, ​​​​että sillä ei ole hajua.

Basenji jakaa myös kissaeläinten kanssarakkaus metsästykseen. Todellakin, tämä afrikkalaista alkuperää oleva koira on syntynyt metsästäjäksi, koska hän on aina auttanut afrikkalaiset heimot haistaa saalista. Ja hän jopa tietää kiipeä puihin !

chien basenji
Tekijät: fugzu/Wikimedia Commons

6. Le Greyhound

Vinttikoira on a erityisen nopea vinttikoira koska se voi saavuttaa 70 km/h. Mutta tämä koira on ennen kaikkea a Olympialainen rauhallisuusof hiljainen ja huomaamaton luonto. Täysin vailla aggressiotahän on yksi mukavimmista koirista.

Kuten kissat, vinttikoira rakastaa laiskotella pitkiä tunteja auringossa et makaa korkeilla pinnoilla. Ja outo asia, hän vihaa vettä !

chien vinttikoira
Tekijät: christina/Flickr

7. Le Shar-Pei

Shar-Pein lihaksikas fysiikka ei saa sitä näyttämään kissalta ollenkaan. Hänen persoonallisuutensa on kuitenkin samanlainen kuin kissan. Todellakin se on riippumaton, varovaisia ​​vieraita kohtaan ja erittäin älykäs.

Ei urheilullinenle Shar-Pei ennen kaikkea pyytää hellyyttä isännöltään. Kuitenkin, hän sietää yksinäisyyttä suhteellisen hyvin, toisin kuin muut koirat. Suloinen, kiltti ja rauhallinen, hän oppii erittäin helposti.

shar pei koira
Tekijät: Black Mission/Wikimedia Commons

8. Le Manchester Terrier

Manchesterinterrieri tiedetään ihailevan käpertyä polvilleen isäntänsä, niin kuin kissa voi. Todellakin, tämä koira hellä pitää hemmottelusta ja rakastaa ehdotonta omistajaansa.

Mutta hän jakaa myös kissaneläinten kanssa omansa rakkaus metsästykseenmukaan lukien pienet jyrsijät, liskot, linnut ja hyönteiset.

chien manchesterinterrieri
Tekijät: Roger Ahlbrand/Wikipedia

Pidät myös:

Ensimmäinen koira: 5 sopivinta rotua!

6 parasta asuntokoirarotua

10 parasta koirarotua, jotka tulevat hyvin toimeen kissojen kanssa

Miksi koirani tuijottaa minua?

3 vinkkiä sen hyvään ruokkimiseen