6 syytä miksi

Meillä kaikilla on mielessä kuva puutarhassa kaivavasta koirasta ja jopa asuntojen parvekkeiden istutuslaatikoista. Tämä käyttäytyminen näyttää olevan ennen kaikkea vaistomaista koiran puolelta. Mutta tämä voi olla ongelmien lähde, etenkin puutarhanhoidon harrastajille, jotka pitävät huolta kukistaan ​​ja muista vihreistä kasveistaan. Ennen kaikkea älä moiti koiraasi, jos näet hänen kaivavan kuoppia, vaan sano vain ”ei” lujalla äänellä ja yritä ymmärtää, miksi hän tekee niin.

1. Hän on tylsistynyt

Jos koirasi kaivaa reikiä pihallasi, se voi vain olla täyttää yksinäisyyden tai tylsyyden. Todellakin, koiran pitää olla stimuloidaan päivittäin, erityisesti tekemällä fyysistä harjoittelua ollakseen aktiivinen. Jos koirasi viettää päivänsä yksin, etkä koskaan vie häntä ulos tai leikkiä hänen kanssaan, on hyvä, että hän löytää keinon viettää aikaa.

2. Hän haluaa jäähtyä

Kun on kuuma, maan lämpötila tietyllä syvyydellä on fraîche verrattuna ympäristön lämpötilaan. Jos koirasi on liian kuuma, hän yrittää vaistomaisesti löytää sen maan tuoreus. Estä piskosi kaivamasta reikiä kesällä ostamalla hänelle pieni puhallettava uima-allas jäähtyäkseen.

3. Hän metsästää

Koirilla on a haju erityisesti kehitetty, jotta he voivat haistaa pieniä jyrsijöitä ja muita eläimiä kaukaa. The metsästyskoiria on erityisesti taipuvaisempia kaivamaan reikiä löytääkseen mahdollisen saaliin.

kaivaa koiraa
Krediitit: btplaczek / iStock

4. Hän on pentu

Pennut yleensä kaivavat kuoppia, koska se sallii sen löytää ympäristönsä. Älä huoli, tämän käytöksen pitäisi olla vain väliaikaista.

5. Hän piilottaa lelunsa

Luonnossa koirat kaivoivat reikiä maahan piilottaa ruokavaransa. Jos koirasi kaivaa reikiä ja hautaa lelunsa niihin, se johtuu yksinkertaisesti siitä, että hän pitää niitä saaliina ja haluaa suojaa heitä mistä tahansa muusta nälkäisestä saalistajasta.

6. Hän haluaa päästä pois puutarhasta

Jos kadun toisella puolella tapahtuu jotain helvetin mielenkiintoista, kuten koiria leikkimässä yhdessä, uskollinen kumppanisi, jos hän on sosialisoinnin puutehaluavat kaivaa ulospäin päästäkseen niihin.

Piditkö tästä artikkelista? Pidät myös:

Ymmärtääkö koirasi, kun taputat hänelle?

Koirani on aina nälkäinen: 6 syytä miksi