15 parasta harmaata koirarotua

Olipa niiden turkki liuskekivenharmaa, helmenharmaa, hiirenharmaa tai jopa siniharmaa, näillä koirilla on yhteinen ainutlaatuinen ja tyylikäs väri. Tietysti monien koirarodujen hallitseva väri voi olla harmaa, mutta sinulle valitsemamme ovat suosituimpia. Jos pidät harmaasta, nämä koirat ovat sinua varten!

1. Weimarinseisoja

Weimarinseisoja on erinomainen harmaa koira. Ja hyvästä syystä, harmaa on ainoa hyväksytty väri tälle koirarodulle. Metsästyskoira, hänellä on uskomatonta energiaa, mutta hän osaa myös osoittaa lempeyttä ja huomaavaisuutta. Pieni lisäys: se on lasten paras ystävä!

weimarinseisoja
Tekijät: Bigandt_Photography / iStock

2. Tanskandoggi

Pidetään maailman suurin koira, tanskandoggi, jota kutsutaan myös tanskandoggiksi, voi painaa jopa 70 kiloa. Harmaa (tässä nimeltään sininen) ei ole yleisin väri tälle suurisydämiselle mastiffille, mutta se on olemassa.

hieno tanskalainen koira
Tekijät: Mickael BOYER/Wikimedia Commons

3. Cane Corso

Cane Corso on ennen kaikkea a vahtikoira, mutta se on myös erinomainen perhekoira. Erittäin dynaaminen, hän tarvitsee paljon tilaa voidakseen harjoittaa itseään päivittäin. Sillä voi olla harmaa väri, enemmän tai vähemmän sävyjä, mikä ei vähennä sen viehätystä.

chien cane corso
Tekijät: Steve C / Flickr

4. Le Whippet

a huomaamaton ja rauhallinen luonne, Whippet, jota kutsutaan myös kääpiövinttikoiraksi, on täydellinen perhekoira. Edellyttäen kuitenkin, että hän voi säännöllisesti antautua intohimolleen: kilpa-ajoon. Hänen turkkinsa suhteen kaikki värit ovat sallittuja.

vinttikoira whippet-koira
Krediitit: iStock

5. Siperianhusky

Siperianhusky, kuten malamuutti, on koira, jolla on yleensä valkoinen ja harmaa turkki. Sen primitiivinen ulkonäkö ja sen leikkisä temperamentti tee tästä koirasta seuralainen, jota koiraystävien ystävät arvostavat.

koira husky lumi kylmä talvi
Tekijät: Max Pixel

6. Wolf Spitz

Wolf Spitz tai Keeshond on väriltään hopeanharmaa ja siinä on musta kasvomaski. Erittäin kiinni isäntänsä, tämä koira on toisaalta epäluuloinen vieraita kohtaan. Mutta hän sietää erityisen hyvin yksinäisyyttä.

chien spits loup
Tekijät: Gabi51 / iStock

7. Irlanninkoira

Chien moniarvoinenIrlanninkoiraa voidaan käyttää metsästyskoira, vahtikoira tai jopa seurakoira. Suloinen ja kärsivällinen, hän tulee hyvin toimeen lasten kanssa.

irlantilainen susikoira koira
Laatit: Ashva / iStock

8. Le Bearded collie

Pitkän turkin ansiosta partacollie on helposti tunnistettavissa. Helppo eläähän on täydellisen tasapainoinen koira, joka osaa olla herkkä ja hellä.

chiens bearded collie
Tekijät: Zuzule / iStock

9. L’American Staffordshiren terrieri

Jokseenkin negatiivisesta maineestaan ​​huolimatta amerikkalainen staffordshiren terrieri on kaikkea muuta kuin aggressiivinen, mikäli se kasvatetaan oikeissa käsissä. Suuri kauneus, tämä koira on myös a ehtymätön uskollisuus.

Chien amerikkalainen staffordshiren terrieri
Tekijät: Conny48592 / Wikimedia Commons

10. Villakoira

Villakoiran värin on välttämättä oltava yhtenäinen. Tällä energisellä koiralla on a mahtavaa älykkyyttä. Täysin omistautuneena isännälleen, hän on myös aina hyvällä tuulella.

villakoira koira
Tekijät: Michele Jackson / iStock

11. Pumppu

Tämä keskikokoinen koira viettelee jäljittelemätön muki samoin kuin hänen iloinen ja hellä luonteensa. Toisaalta hän on innokas haukkuja…

pumi koira
Tekijät: Rita Fodorne Mate / iStock

12. Italian vinttikoira

Italianvinttikoira on a pieni koira, urheilullinen ja pidättyväinen. Kuten muutkin vinttikoiralajit, sen täytyy juosta mahdollisimman usein.

italialainen vinttikoira koira
Tekijät: christina/Flickr

13. Le Bobtail

Vaikka Bobtailin ruumiinrakenne muistuttaa karhua, sillä ei ole lainkaan luonnetta. Todellakin, tämä koira on seurallinen, leikkisä ja erityisen hyväntahtoinen, erityisesti lasten kanssa. Mutta sitä voidaan käyttää myös vahtikoirana, sillä hänen rakenteeltaan ja haukkumisensa voivat tehdä vaikutuksen useampaan kuin yhteen.

bobtail-koira
Tekijät: Julia_Siomuha / iStock

14. Pyreneiden paimen

Se on olemassa kahta lajiketta Pyreneiden paimenkoira: pitkäkarvainen tai puhdasnaamainen. Erittäin vilkas, tämä koira on kanavoitava. Pitkään työkoirana käytetty, sillä on maine rohkeana, luotettavana ja ketteränä.

Pyreneiden paimenkoira
Tekijät: KeJa ~ commonswiki / Wikimedia Commons

15. Le Blue Lacy

Ranskassa vähän tunnettu Blue Lacy on keskikokoinen koira kotoisin Texasista, Yhdysvalloissa. Erittäin tottelevainen, tämä koira on yhtä hyvä kuin metsästyskoira kuin lammaskoira.

chien sininen pitsi
Tekijät: TrueBlueLacys/Wikimedia Commons

Piditkö tästä artikkelista? Pidät myös:

Opi puhumaan koira: 6 koiran asennetta on tulkittu

9 vinkkiä sen hyvään ruokkimiseen